Zdravé deti, šťastní rodičia

Materské mlieko je jedlo, ktoré je prirodzene navrhnuté tak, aby čo najlepšie vyhovovalo potrebám ľudských bábätiek. Má všetky potrebné živiny v správnom množstve a je ľahko stráviteľné. Okrem nutričných výhod je tu skvelý bonus: materské mlieko tiež pomáha budovať a podporovať imunitný systém vášho dieťaťa. 
Materské mlieko obsahuje protilátky, ktoré môžu bojovať proti infekcii. Tieto protilátky sú vo vysokých množstvách prítomné v mledzive (kolostre) , prvom mlieku, ktoré vyteká z prsníkov po pôrode. Prostredníctvom týchto protilátok môže matka odovzdať určitú ochranu pred infekčnými chorobami, ktoré mala v minulosti, a tými, ktoré dostane počas dojčenia. Materské mlieko môže bábätkám doslova poskytnúť náskok v prevencii a boji proti infekciám.
Čo, ale v prípade, že materské dojčenie bolo nedostatočné? Ako pomôcť dieťatku, ktoré bojuje s infekciami? 


Práve vďaka poznatkom je v súčasnosti možné organizmu dieťaťa pomôcť. 

Kravské (bovinné) colostrum je z 99% zhodné s ľudským colostrom. Pritom je až 30-40 krát biologicky aktívnejšie. Látky obsiahnuté v colostre sa vzájomne dopĺňajú a posilňujú pozitívny účinok.

COLOSTRUM pre deti s acerolou sme zaradili do portfólia pre zabezpečenie najvyššieho komfortu detí aj mamičiek. 

Jednou z nepríjemností je prehovoriť dieťaťko aby prehĺtlo tabletu. Prípadne zabrániť duseniu sa. 

Na toto všetko sme mysleli. COLOSTRUM pre deti s acerolou v prášku Vás milo prekvapí svojou nenápadnou chuťou. Vďaka tejto vlastnosti je môžné ho deťom ľahko podávať v podstate skyté v akomkoľvek jedle. Bez akýchkoľvek obáv ho môžete zamiešať do kaše, jogurtu či nápoja. 

Veľmi dôležitú zložku v tomto produkte zastáva ACEROLA. Je známa vysokým obsahom vitamínu C. Okrem neho obsahuje aj vitamíny skupiny B, vitamíny A a E, minerálne látky a flavonoidy. 

Táto kombinácia účinných látok predstavuje ideálne riešenie pri bežných poruchách detskej imunity. S ohľadom na krehkosť detského organizmu je tento produkt vyrobený tou najšetrnejšiu metódou. 

Text Lucia Vranková 

 

 

 

 

95/36/01acb2782efc6b59114fbd6d136b.png
Loading...